A békéért októberben mondott kilenced után sokan kérték, hogy ne hagyjuk abba a közös imádságot!! Flüei Szent Miklós kezében mindig ott volt a rózsafüzér, ezért is, arra gondoltam, hogy egy rózsafüzér társaságot indítunk a mennyei áldott békéért!!    Szeretettel kérlek olvasd el a csatolt felhívónkat és csatlakozz az imaláncunkhoz, együtt szeretetben imádkozva hiszem, hogy erősebbek leszünk mind a gyűlölet mely erőszakkal, háborúval szét akarja tépni a világunkat!!   Hiszek az imádságos szeretet végső győzelmében, Csaba t. 

 

Magnificat Rózsafüzér Társulat

 

56593.jpg

 

Megkaptam Csaba testvértől a decemberi örvendetes  rózsafüzér titkomat igy elkészitettem az imádság lapomar a közös rózsfüzér imádsághoz

Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma; és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! (Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség 

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes, az Úr van teveled, áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus. AKIT TE SZENT SZŰZ A TEMPLOMBAN MEGTALÁLTÁL Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek szent Anyja, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján. Ámen.

 

Dicsőség az Atyának és Fiúnak és Szentlélek Istennek, miképpen kezdetben, most és mindörökké. Ámen

Ó Jézusom, bocsásd meg bűneinket, ments meg minket a pokol tüzétől! Vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokét, akik legjobban rászorulnak irgalmadra.

 

img_20160121_171021.jpg

kis egy tizedes rózsafüzér karkötő saját készítés még a keresztet is gyöngyből fűztem

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugtalannyugalmazott.blog.hu/api/trackback/id/tr978106032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása